ادامه اماواگرهای بازگشایی دانشگاه ها-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

ادامه اماواگرهای بازگشایی دانشگاه ها

چند روزی به بازگشایی دانشگاه ها باقی نمانده است اما اوج گیری کرونا در برخی از نقاظ کشور اما و اگرهای جدید را ایجاد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۷۹۸۲

به گزارش راهبرد معاصر آغاز آموزش حضوری چه زمانی است؟؛ سوالی پر تکرار که این روز‌ها از زبان تمامی دانشجویان شنیده می‌شود، سوالی که جواب‌های متعددی برای آن داده شده، اما هنوز پاسخی واحد برایش پیدا نشده است.

از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا و برای رعایت فاصله اجتماعی و سلامت دانشجویان تمامی دانشگاه‌های کشور مجازی شدند و دانشجویان تا امروز ۴ ترم آموزش مجازی را تجربه کردند.

با هر روند صعودی و نزولی پیک‌های کرونا بازشدن دانشگاه‌ها نقل محافل می‌شد، اما حداقل تا پیش از واکسیناسیون عمومی موضوع بازگشایی دانشگاه‌ها تنها یک فرضیه بود و بعد از گسترش واکسیناسیون عمومی رفته‌رفته بازگشایی دانشگاه‌ها قوت گرفت تا جایی که رئیس جمهور در شهریور ماه اعلام کرد مقدمات لازم برای بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها فراهم شده است.

بعد از صحبت‌های رئیس‌جمهور وزیر علوم اعلام کرد که دانشگاه‌ها از پانزدهم آبانماه به صورت حضوری بازگشایی می‌شوند و دانشجویان باید به صندلی‌های دانشگاه بازگرداند، اما بعد از این صحبت زلفی گل معاون آموزشی وزارت علوم اعلام کرد که بازگشایی دانشگاه‌ها به منزله آموزش حضوری نیست بلکه اختیار به مراکز آموزشی سپرده شده است و پس از این صحبت آقای معاون هم هر یک از روسای دانشگاه‌ها درباره بازگشایی مراکز آموزشی متبوع خود صحبت‌های متعددی کردند.

روسای دانشگاه‌ها درباره بازگشایی مراکز آموزشی چه می‌گویند

البته اگر به صحبت روسای دانشگاه‌ها توجه کرد می‌توان نتیجه گرفت که اکثر دانشگاه‌ها از مجازی بودن کلاس‌های درسی خود در ترم جاری خبر داده اند و کمتر دانشگاهی به فکر حضوری کردن کلاس‌های درس افتاده است.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف در واکنش به حضوری و غیرحضوری بودن این دانشگاه اعلام کرد که فعلا این دانشگاه در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا به صورت مجازی کلاس‌های درسی خود را برگزار می‌کند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی هم مانند رئیس دانشگاه صنعتی شریف از مجازی بودن کلاس‌های درس دانشگاه خود خبر داد و گفت در حال حاضر زمان بازگشایی حضوری مشخص نیست و اگر بنا به آموزش حضوری باشد از دو هفته قبل به دانشجویان اعلام می‌کنیم.

دانشگاه امیرکبیر از بررسی پیشنهادات خبر داد و به گفته رئیس این دانشگاه در حال حاضر مسئولان دانشگاه امیرکبیر در حال بررسی موارد مختلف هستند، اما هنوز برای بازگشایی به نتیجه نرسیدند و با توجه به اینکه تعدادی از دانشجویان هنوز واکسن نزده اند کلاس‌ها باید به صورت مجازی برگزار شود البته این دانشگاه صراحتاً هم اعلام کرد که امکان برگزاری کلاس‌های درسی هم به صورت مجازی و هم حضوری وجود ندارد.

علاوه بر دانشگاه‌های گفته شده مسئولان دانشگاه‌های تهران الزهرا خوارزمی علم و صنعت و خواجه نصیرالدین طوسی هم اعلام کردند که کلاس‌های درس شان در نیمسال اول به صورت مجازی برگزار می‌شود.

در این میان سه دانشگاه آزاد اسلامی شهید بهشتی و تربیت مدرس اعلام کردند که علاوه بر آموزش مجازی آموزش حضوری را در دستور کار خود قرار داده اند.

به گفته مسئولان دانشگاه تربیت مدرس کلاس‌های عملی دانشجویان در مقاطع دکترا و ارشد به صورت حضوری برگزار می‌شود و در صورت وجود شرایط لازم امتحانات هم حضوری خواهد شد همچنین رئیس دانشگاه شهید بهشتی هم از بررسی برگزاری کلاس‌های درسی به صورت ترکیبی حضوری و مجازی خبر داد.

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان اولین دانشگاه بود که اعلام کرد امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار خواهد شد البته با وجود این اعلام از سوی دانشگاه گفته شده در بخشنامه صادره از سوی مسئولان دانشگاه آزاد برگزاری آزمون پایان ترم منوط به تشکیل ۵ جلسه کلاس حضوری شده است و درباره حضوری بودن کلاس‌های دانشگاه تصمیم را به مراکز آموزشی و رنگ بندی شهر‌ها واگذار کرده است.

دانشجویان در پیچ و خم اما و اگرهای آموزش حضوری

با وجود آن که تنها ۴ روز تا ۱۵ آبان ماه و بازگشایی دانشگاه‌ها به گفته وزیر علوم باقی مانده، اما هنوز تعدادی از دانشگاه‌ها به دنبال بررسی احتمالات هستند و با وجود آنکه وزیر علوم و بسیاری از مسئولان اعلام کرده‌اند که کلاس‌های درسی از پانزدهم آبان ماه برگزار می‌شود، اما هنوز دانشگاه‌ها تصمیمی واحد نگرفته‌اند و رویه خود را بر غیر حضوری بودن کلاس‌ها گذاشته اند دانشجویان در پیچ و خم اما و اگر‌های بازگشایی کلاس‌های حضوری ماندند و باید دید که سرانجام چه زمانی دانشجویان به صندلی‌های دانشگاه بازمی‌گردند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر